logo

Activități

Spectacol de iarnă - O poveste în jurul lumii 🗺

 

Colectie Atelier Creativ 📸

Colecția de haine semnată de Atelier Creativ a prins culoare pe modelele noastre. Va invitam și pe voi sa le vedeți!

 

Summer show 2021 ☀️

Am reușit împreună cu echipa noastră să organizăm unul dintre cele mai emoționante momente, atât pentru noi, cât și pentru copii. Prezentări de modă, coregrafii special realizate pentru ei și multe alte surprize care au reușit să surprindă munca și devotamentul copiilor.

 

Winter show 2020 ❄️

Perioada iernii a adus cu adevărat magia Crăciunului sub forma unei ședințe foto feerice și a unei serbări pline de cadouri. Bucuria din ochii copiilor ne-a dat de înțeles că am reușit cu adevărat să realizăm un moment unic.

 

Ședința foto - luna iubirii ❤️

În colaborare cu Nouvelle by Luciana și Atelier Creative am creat o ședință foto în care copiii au fost în centrul atenției.

 

Cultură, educație și artă 🎬

Promovăm valori culturale și educaționale pentru ca cei mici să-și dezvolte personalitatea armonios și echilibrat.

 

Vânătoarea de ouă 🐰

Au căutat, au cercetat și la final cu multe dulciuri au plecat. Distracția este pe primul loc la noi, așa că ne place să organizăm activități prin care cei mici să dobândească abilitățile necesare reușitei in echipă, să devină uniți, iar fiecare dintre ei să contribuie cu propriul talent.

 

Karina si Silvan, doi tineri pasionați de modelling și dans, îndrumă cu pasiune micile talente, inspirându-le disciplină, stare de bine și un mediu sănătos. Atmosfera este una relaxată, cu un mediu primitor pentru ca orice pitic sa se simtă fabulos.

–  Daniela, mama Maiei