logo

Despre noi

Proiectul Karelli a pornit din dorința de a oferi o altfel de educație, o educație bazată pe inteligența emoțională și pe capacitatea și modul de învățare a fiecărui copil. Imediat s-a alăturat Silvan, dorind să ofere din experiența sa de 15 ani de dans sportiv o educație bazată pe instinct, dar și pe disciplină.

Astfel, am înființat acest club unic, așa cum este și locul în care ne desfășuram activitatea din pasiune. Scopul nostru este de a crea un spațiu diferit în Iași, unde cei mici să vină cu plăcere, să își facă prieteni, sa își imbunătățească calitățile fizice și cele sociale, noi fiind doar niște îndrumători în procesul de formare a caracterului artistic și sportiv al lor.

Încercăm să punem accent pe modul în care interacționăm cu copiii și ne adaptăm la cerințele și nevoile fiecăruia în parte. Îmbinăm utilul cu plăcutul, încât antrenamentele să reprezinte atât un pas în plus spre dobândirea cunoștințelor în materie de dans, modelling și teatru, cât și un mediu plăcut în care copiii să colaboreze, să împartă emoții și să construiască împreuna un produs artistic complet.

Woman and man, the founders, next to each other
Group photo of Karelli Couture attendees

Recomandăm Karelli Couture cu tot dragul! Personal foarte cald si empatic cu copilașii. Fetița mea merge cu drag, programul este avantajos pentru noi ca parinți iar toată lumea este fericită la final!

–  Adelina, mama Anastasiei